Canada goose - NEI NEI NEI


Hei alle dere lesere! 

Nå som det er godt i gang med vinteren, oppdager hvertfall jeg at det er flere og flere mennesker med ekte pels på hetten sin. Dette kan være canada goose, parajumper, svea osv. Noen tenker vel helt sikkert ikke over hva dette dyret på hetten har gått gjennom for din skyld, det viktigste er vel hvordan de selv ser ut i jakken. Dette er bare helt katastrofe, fordi det er ikke slik verden skal være. Det er ikke slik at dyr skal bli urettferdig behandlet, og ikke minst mishandlet.

Ja, det står på siden til canada goose at de ikke mishandler, det står at de er EU godkjent. Men dette er bare en måte for dem å snakke seg bort fra pelsen. Pelsen de bruker på hetten, er coyote. Dette er en form for ulv, og er faktisk helt nydelig når det gjelder utseende. Noen godtroende mennesker tenker sikkert; ja, de avliver jo coyoten før de tar pelsen. Helt feil. Dette er så feil som det kan bli, og det er derfor jeg skriver dette, for å formidle. Jeg tror ikke alle med canada goose tenker over måten dyrene blir behandlet, og ikke minst drept. Dyr blir flådd levende, med huden under. Mange av dyrene beveget seg jo også så vidt når huden og pelsen er av, i et håp om å få overleve. Bare se så utrolig nydelig coyoten er.. Er statusen din viktigere enn lidelsen og livet til dette dyret som selv ikke kan si noe på det? Pels er fint, PÅ DYRET.Dunet de bruker inni, blir kaldt "Hutterite down", og blir brukt i både canada goose og noen andre dunjakker. Fuglene blir plukket levende, og til slutt blir de ikke seende særlig fine ut. Når det blir plukket et og et fjær av, kan du sammenligne det med å dra av deg en og en negl. Høres det godt ut? Er det mulig å være så utrolig egoistisk og ikke tenke på andre enn seg selv? Hadde jeg kunnet, så hadde jeg tatt alle mennesker med canada goose og plukket av de alle neglene, en etter en, i mange år. Da tror jeg de hadde angret, og de fleste med godt hjerte hadde nok ikke kjøpt denne igjen. Er de ikke nydelig? Tenk på det, du er med på å skade dem, og ikke minst støtter du dyremishandlingen hvis du skaffer deg slik jakke.Greit nok, den er helt sikkert varm, men det finnes så utrolig mange andre varme jakker uten å måtte drepe et dyr, eller mishandle det. Nå som vi har kommet såpass langt i både forskning og generelt langt i livet på jorden, så trenger vi ikke slike jakker for å overleve slik de trengte før. Det står så "fint" på nettsiden deres: Vi bruker coyote på hetten fordi den fryser ikke, og den trekker ikke til seg vann. Alvorlig talt, hvor mange av oss mennesker lever på antarktis? Hvem av oss bor på antarktis, og er avhengig av pels på hetten, og dunet til disse nydelige fuglene inni? Ikke jeg hvertfall!! 

Se disse videoene før du kommer med idiotiske kommentarer om forskjellige usaklige argumenter, for det finnes faktisk ikke gode argumenter til dette. DROPP CANADA GOOSE, dyret fortjener sitt eget liv like mye som du fortjener ditt. Håper du med canada goose har fått litt vett i hodet etter disse videoene. 

 
Hvordan disse fuglene blir plukket for dunet ditt. Det er virkelig ikke verdt det, spør du meg!! (Sterk video)

Coyote som blir brukt på hetten, blir ikke fanget på en human måte, slik det står på nettsiden deres. Den blir ikke leitet etter i skogen, død allerede. For å fange mest mulig coyoter, på minst mulig tid og billigst mulig, blir de fanget i fotsakser. Dette er en måte som er blitt forbudt i Norge, og dette for en grunn. Vi vet at om noe slikt blir forbudt i Norge, så er det alvorlig. Saksene ligger i gresset der ulven løper, og da den løper i dem, klapser den sammen i foten til ulven. Den kan bli liggende å lide i mange dager, også opp til flere uker. Detter er ABSOLUTT ikke riktig, så STYR UNNA CANADA GOOSE!! Ikke fortell meg at du er et slikt hjerteløst menneske som fortsatt ikke bryr seg om dyrene. Vær så snill å hjelp meg å dele dette innlegget, spre budskapet, for det trenger vi. Flere trenger å få øynene opp, og virkelig tenke at verden kanskje ikke var sånn du trodde den var! 

Sirkus - hvor mye vet du egentlig?


Hei!

De fleste norske familier har nok minst èn gang i livet vært på sirkus. Men er du egentlig klar over hva som er bak alle de bra triksene til dyrene? 

Det vanligste dyret, og det alle gleder seg til å se er nok elefanten. Under opplæringen blir den slått og sparket opptil flere ganger på flere steder. Elefanten blir kommandert rundt, og sirkusarbeidrene tar ikke hensyn til hva elefanten egentlig trenger. Når de ikke lærer elefanten, står den gjerne i ro i flere uker, uten å kunne bevege seg. De har kjettinger på alle de fire beina, som er så stramme at de ikke kan bevege på seg i det hele tatt. Det eneste de kan, er kanskje bare å bevege føttene noen cm. Så det er nesten ingen folk som har noe peiling på hvordan dyrene blir behandlet når den ikke er ute på scenen. Jeg har lyst at flere folk skal bli bevisste på hva de egentlig betaler for å se på et sirkus. Forholdene er langt værre enn mange tror, og de fleste ville nok ikke gått på sirkus igjen, hadde de bare visst hva som egentlig står bak alle triksene. 

 

HER kan dere lese om elefanten Anne, og om hvordan hun ble misshandlet uten at noen grep inn. 

Bruker du UGGS? Ikke etter dette


Hei alle sammen.

Er du en av de personene som bruker uggs? En av de som ikke tror noe galt om ull, og at sauene bare blir klipt, og deretter blir pelsen limt inn i skoen? Nei, nei nei og nei. Det er dette de fleste tror er rett, og noe som jeg synes sier seg selv at er galt. Sauene som oftest blir brukt i disse skoene, og i noen andre ullvarer, er merinoull. STYR UNNA MERINOULL! Sauene blir behandlet på en helt utrolig respektløs og forferdelig måte, og blir kuttet av seg både hud og bein uten å en gang bli avlivet. Ja, det er slik det er i denne verden, men det er mulig å gjøre noe med det, dere. Alle kan gjøre en innsats, kjøpe uggs, men IKKE fra uggs australia. Det finnes uggs som er falske, de får du kjøpt i vanlige skobutikker til en liten pris. Jeg har uggs fra skoringen selv, og dissa har vart i 2 år nå. Jeg er kjempefornøyd, og er så stolt over at jeg slipper å gå rundt å tenke på at jeg har bidratt til dyremisshandling.

Og til alle dere godtroende mennesker der ute, dette er ikke tull. Dette er ikke noe meg og min kompis fant på i går fordi vi kjedet oss. Dette er fakta. Fakta som har blitt bevist gang på gang. Jeg har også her et bevis, der sangeren dere sikkert alle har hørt om, P!NK snakker og viser bilder fra dette. Til dere som skal skrive dritt i kommentarfeltet, spar dere. Se heller hele denne videoen, noe jeg tror de fleste synes er utrolig trist. Her er videoen alle sammen, SI NEI TIL MERINOULL!

 

Mot argumenter - Ikke bra nok


Hei igjen! 

Nå tenkte jeg å ramse opp noen idiotiske argumenter folk kommer med når det gjelder pels, og svare på dette. Hvis noen klarer å motbevise meg i disse argumentene, så skal dere få lov å skaffe dere jakken dere vil ha, eller luen med ekte pelsdusk. Men det tror jeg ingenting på at skjer, for det finnes ingen postivie sider med pelsdyrnæringen. 

"Vi spiser jo kjøttet i dyrene også da, så da er det jo greit"
Nei, dette er helt feil. Hvor ofte spiser du mink og rev til middag? Kjøttet i dyrene blir ikke brukt, og det blir bare kastet i en haug, og deretter brent. Det eneste de trenger dyrene til, er pelsen. Pelsen på hetten av jakken din, som ikke en gang holder deg varm. Pelsen som bare skal få deg til å se bra ut, og at flere dyr skal oftre seg for litt pynt på hetten. Hører dette logisk ut? Ikke for meg, hvertfall. Kanskje det hjelper deg med statusen din i samfunnet, men er det det som er det viktigste? Ikke dyrene sine lidelser for din skyld?

"De henger jo allerede i butikken, så da er det jo ikke jeg som dreper dyret"
Altså, for å få noe helt klart; Kjøper du jakken med pels, støtter du dyremisshandlingen. Det er et valg du har tatt, for å la moral vike for forfengelighet. Et flagg du skal bære om at du synes det er riktig, det at noen skal fødes for bare å mishandles, for et produkt som du ikke en gang trenger, eller er avhengig av. 

"Pelsen holder oss varm, vi trenger varme jakker"
Det var i gamle dager de var avhengig av pels, det var da de ikke visste om noe bedre. Men i dag har vi kommet såpass langt at vi vet bedre enn dette, og vi har mange gode erstatniger som er minst like varme og fine som de med pels. Jeg er kanskje enig i at ekte pels ser bra ut, men er det verdt det? Jeg tenker at grunnen til at noen kjøper disse jakkene, er vel fordi de ikke vet nok fra før. Hadde alle de som har disse jakkene visst det som foregår, så er jeg sikker på at mange hadde skiftet mening. Det er det jeg vil oppnå med denne bloggen, det å få folk som har lyst på f.eks. canada goose, til å endre mening. 

"Dyrene er jo døde før de blir pelsjakker"
I forrige innlegg ligger det en video som alle som vil ha jakker med pels på, burde se. Det viser at de som sier at dyrene er døde, det er helt feil. Hva forventer dere? At folk går rundt å leiter i skogen etter døde dyr som ligger på bakken? Nei, det er nok ikke slik det er. Mange millioner pelsjakker blir laget på bekostning av misshandlede dyr, helt fra de blir født blir de hold fanget i små, trange nettingbur i sin egen avføring. De får aldri kjenne jorden eller gresset de er skapt for å løpe på. 

Pelsfarmer i Norge


Hei! 

Nå har jeg tenkt til å skrive litt om pelsfarmene i Norge, fordi dette er et tema som er tatt mye opp i media i det siste! Dette er noe av det verste jeg vet, dyr som blir holdt i fangeskap uten å virkelig ha fortjent det. Jeg gikk selvfølgelig i fakkeltog, og der var det en partileder (usikker på hvilket parti) som holdt en utrolig bra tale. Denne talen tenkte jeg å dele med dere nå, fordi den er så utrolig sann, og veldig mye bra fakta;

I verdens beste land å bo i er det blitt trendy å kle seg i døde kropper. I verdens beste land å bo i er det mulig å tjene store penger på innestengte dyr. I verdens beste land å bo i finnes det politikere som gang på gang ignorer at dyr blir torturert i motens navn.

Vell, i verdens beste land å bo i så finnes også vi. Sammen skal vi ta opp kampen for de som ikke kan kjempe sin egen kamp. Jeg vil si at vi praktiserer dyrerasime på mange måter i dag. Mange av oss har kjæledyr som hunder og katter, som vi elsker. Vi pleier de, gir de omsorg og gjør alt vi kan for at de skal ha det godt. Og når de dør, så kremerer vi eller gravlegger de, og gjør alt vi kan for at de skal få en verdig død. Hvordan kan da så mange som har kjæledyr mene det stikk motsatte om rev og mink? At en person kan sitte å kose med katten sin, mens hun samtidig skriver en ønskeliste til jul der canada goose på første plass, det forstår jeg virkelig ikke.   

Velger du å gå med pels, så er du etter min mening egoistisk. Du bryr deg mer om din egen status enn om livet til uskyldige dyr. I 2002 sa politikerene at hvis ikke forholdene blir bedre for dyrene skulle næringen avvikles. Forholdene har enda ikke blitt bedre, og næringen er heller ikke lagt ned. Dyrene sitter fortsatt i trange nettingbur, det er fortsatt samme situasjonen og politikerene fortsetter å overse saken. Pelsdyrnæringen er forkastelig, den er avskyelig og det er overhode ingenting med den som er verdt å forsvare.  At ikke alle skjønner dette, får meg virkelig til å tvile på menneskeheten.

Jeg liker å tro at vi bor i et demokratisk land, men når flere ti-talls av våre skattepenger går til å holde oppe denne næringen, mens flertallet av skattebetalerene er imot pelsdyropptrett, så begynner jeg virkelig å lure.

Avviklingen av pelsdyrnæringen er noe stortinget har lovet oss, vetrinærforeningen har gått inn for det, flertallet av den norske befolkningen har gått inn for det. Og om vi da ikke klarer å sette en stopper for pelsdyropptrett, så betyr det av vi her i Norge ikke klarer å ta pelsdyropdrett på alvor. Er dette virkelig noe vi vil ha hengende over oss? Et alternativ på noe som vi kan forbedre er å legge ned pelsfarmene og innføre portforbud.

Denne talen var så utrolig bra, og jeg kunne ikke fått uttrykket meg på en bedre måte enn det hun får gjordt i denne talen. Det med temaet dyrerasisme, så utrolig bra! Jeg har 0 respekt for sånne mennesker, med kjæledyr og ønsker seg canada goose. Kan dere se for dere katten deres henge på hetta deres kanskje? Nok om det, legg igjen en kommentar om din mening om denne talen. Var den bra/ikke bra? Hvorfor? Setter stor pris på tilbakemeldinger! 

 

PS: Sterke bilder, ikke anbefalt for følsomme personer.

Alt for dyrs rettigheter!


Hei! 

Grunnen for at jeg startet denne bloggen er fordi jeg har lyst formidle ting om dyr som folk vanligvis ikke tenker over. Jeg vet at det er mange der ute med samme mening som meg, og jeg håper at vi kan stå sammen og få stoppet all dyremishandling til slutt! Jeg kommer til å skrive diverse innlegg om forskjellige ting folk burde få øynene opp for, f.eks. Canada goose, angora pels, dyretestet sminke osv.. Jeg håper dere vil følge denne bloggen videre, og hvis det er noe dere lurer på innenfor dyremishandlig, ikke nøl med å legge igjen en kommentar. Det er bedre å vite og ikke kjøpe, enn å kjøpe og ikke vite. Vi svarer på alt innefor dyr, og kanskje vi også lager et eget innlegg om noe som du tar opp i kommentarfeltet. Denne bloggen kommer til å være om pelsfarmer i Norge til spising av hunder i Kina. Jeg er klar over at det er mange som ser på det med dyremishandling på en helt annen måte enn det jeg gjør, men om du tror du har et bra motargument mot det, kommenter i kommentarfeltet, og jeg skal vise deg at ingen argumenter er gode nok for dyrs lidelser. 

Les mer i arkivet » November 2013


Hei og velkommen til min blogg. Dette er en blogg som i hovedsak vil bli holdt anonymt, men fokuset vil være på dyrs rettigheter. Jeg håper dere vil følge meg videre, og gjerne del innleggene mine på facebook! :)

For kontakt:
altfordyrene@hotmail.comhits