Canada goose - NEI NEI NEI


Hei alle dere lesere! 

Nå som det er godt i gang med vinteren, oppdager hvertfall jeg at det er flere og flere mennesker med ekte pels på hetten sin. Dette kan være canada goose, parajumper, svea osv. Noen tenker vel helt sikkert ikke over hva dette dyret på hetten har gått gjennom for din skyld, det viktigste er vel hvordan de selv ser ut i jakken. Dette er bare helt katastrofe, fordi det er ikke slik verden skal være. Det er ikke slik at dyr skal bli urettferdig behandlet, og ikke minst mishandlet.

Ja, det står på siden til canada goose at de ikke mishandler, det står at de er EU godkjent. Men dette er bare en måte for dem å snakke seg bort fra pelsen. Pelsen de bruker på hetten, er coyote. Dette er en form for ulv, og er faktisk helt nydelig når det gjelder utseende. Noen godtroende mennesker tenker sikkert; ja, de avliver jo coyoten før de tar pelsen. Helt feil. Dette er så feil som det kan bli, og det er derfor jeg skriver dette, for å formidle. Jeg tror ikke alle med canada goose tenker over måten dyrene blir behandlet, og ikke minst drept. Dyr blir flådd levende, med huden under. Mange av dyrene beveget seg jo også så vidt når huden og pelsen er av, i et håp om å få overleve. Bare se så utrolig nydelig coyoten er.. Er statusen din viktigere enn lidelsen og livet til dette dyret som selv ikke kan si noe på det? Pels er fint, PÅ DYRET.Dunet de bruker inni, blir kaldt "Hutterite down", og blir brukt i både canada goose og noen andre dunjakker. Fuglene blir plukket levende, og til slutt blir de ikke seende særlig fine ut. Når det blir plukket et og et fjær av, kan du sammenligne det med å dra av deg en og en negl. Høres det godt ut? Er det mulig å være så utrolig egoistisk og ikke tenke på andre enn seg selv? Hadde jeg kunnet, så hadde jeg tatt alle mennesker med canada goose og plukket av de alle neglene, en etter en, i mange år. Da tror jeg de hadde angret, og de fleste med godt hjerte hadde nok ikke kjøpt denne igjen. Er de ikke nydelig? Tenk på det, du er med på å skade dem, og ikke minst støtter du dyremishandlingen hvis du skaffer deg slik jakke.Greit nok, den er helt sikkert varm, men det finnes så utrolig mange andre varme jakker uten å måtte drepe et dyr, eller mishandle det. Nå som vi har kommet såpass langt i både forskning og generelt langt i livet på jorden, så trenger vi ikke slike jakker for å overleve slik de trengte før. Det står så "fint" på nettsiden deres: Vi bruker coyote på hetten fordi den fryser ikke, og den trekker ikke til seg vann. Alvorlig talt, hvor mange av oss mennesker lever på antarktis? Hvem av oss bor på antarktis, og er avhengig av pels på hetten, og dunet til disse nydelige fuglene inni? Ikke jeg hvertfall!! 

Se disse videoene før du kommer med idiotiske kommentarer om forskjellige usaklige argumenter, for det finnes faktisk ikke gode argumenter til dette. DROPP CANADA GOOSE, dyret fortjener sitt eget liv like mye som du fortjener ditt. Håper du med canada goose har fått litt vett i hodet etter disse videoene. 

 
Hvordan disse fuglene blir plukket for dunet ditt. Det er virkelig ikke verdt det, spør du meg!! (Sterk video)

Coyote som blir brukt på hetten, blir ikke fanget på en human måte, slik det står på nettsiden deres. Den blir ikke leitet etter i skogen, død allerede. For å fange mest mulig coyoter, på minst mulig tid og billigst mulig, blir de fanget i fotsakser. Dette er en måte som er blitt forbudt i Norge, og dette for en grunn. Vi vet at om noe slikt blir forbudt i Norge, så er det alvorlig. Saksene ligger i gresset der ulven løper, og da den løper i dem, klapser den sammen i foten til ulven. Den kan bli liggende å lide i mange dager, også opp til flere uker. Detter er ABSOLUTT ikke riktig, så STYR UNNA CANADA GOOSE!! Ikke fortell meg at du er et slikt hjerteløst menneske som fortsatt ikke bryr seg om dyrene. Vær så snill å hjelp meg å dele dette innlegget, spre budskapet, for det trenger vi. Flere trenger å få øynene opp, og virkelig tenke at verden kanskje ikke var sånn du trodde den var! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Dette er en blogg som i hovedsak vil bli holdt anonymt, men fokuset vil være på dyrs rettigheter. Jeg håper dere vil følge meg videre, og gjerne del innleggene mine på facebook! :)

For kontakt:
altfordyrene@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡