Bruker du UGGS? Ikke etter dette


Hei alle sammen.

Er du en av de personene som bruker uggs? En av de som ikke tror noe galt om ull, og at sauene bare blir klipt, og deretter blir pelsen limt inn i skoen? Nei, nei nei og nei. Det er dette de fleste tror er rett, og noe som jeg synes sier seg selv at er galt. Sauene som oftest blir brukt i disse skoene, og i noen andre ullvarer, er merinoull. STYR UNNA MERINOULL! Sauene blir behandlet på en helt utrolig respektløs og forferdelig måte, og blir kuttet av seg både hud og bein uten å en gang bli avlivet. Ja, det er slik det er i denne verden, men det er mulig å gjøre noe med det, dere. Alle kan gjøre en innsats, kjøpe uggs, men IKKE fra uggs australia. Det finnes uggs som er falske, de får du kjøpt i vanlige skobutikker til en liten pris. Jeg har uggs fra skoringen selv, og dissa har vart i 2 år nå. Jeg er kjempefornøyd, og er så stolt over at jeg slipper å gå rundt å tenke på at jeg har bidratt til dyremisshandling.

Og til alle dere godtroende mennesker der ute, dette er ikke tull. Dette er ikke noe meg og min kompis fant på i går fordi vi kjedet oss. Dette er fakta. Fakta som har blitt bevist gang på gang. Jeg har også her et bevis, der sangeren dere sikkert alle har hørt om, P!NK snakker og viser bilder fra dette. Til dere som skal skrive dritt i kommentarfeltet, spar dere. Se heller hele denne videoen, noe jeg tror de fleste synes er utrolig trist. Her er videoen alle sammen, SI NEI TIL MERINOULL!

 

3 kommentarer

Mickie

24.11.2013 kl.20:54

Åååh vilken bra blogg!! Hittade dig på L0ve ^^

Kämpar också för att sprida budskapet om päls- & köttindustrin... Det är fruktansvärt. Skulle aldrig köpa päls!! Men har du sett Food Inc? Den såg jag häromdagen. Apropå djurens rätt liksom.. Dom plågas så fruktansvärt mycket... Kycklingar, grisar, alla.. :/

Grym blogg!!! Kram

Mickie

24.11.2013 kl.20:56

http://www.youtube.com/watch?v=f69TUDbPdLs

Det här är Food Inc, ifall du inte sett den. Den borde spridas mer! Även om det mest är USA som tas upp så har inte "köttdjur" det så bra i Sverige eller Norge heller... Usch usch usch. Ha det bra!

altfordyrene

24.11.2013 kl.20:59

Tusen takk! Nej, jeg har ikke sett Food Inc, er det forferelig?

Takk for at du seier at du fant meg på l0ve, det setter jeg pris på!

Aslaug

25.11.2013 kl.01:59

Jeg syns det er så bra med blogger som dette :) Stå på :)

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Dette er en blogg som i hovedsak vil bli holdt anonymt, men fokuset vil være på dyrs rettigheter. Jeg håper dere vil følge meg videre, og gjerne del innleggene mine på facebook! :)

For kontakt:
altfordyrene@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡