Alt for dyrs rettigheter!


Hei! 

Grunnen for at jeg startet denne bloggen er fordi jeg har lyst formidle ting om dyr som folk vanligvis ikke tenker over. Jeg vet at det er mange der ute med samme mening som meg, og jeg håper at vi kan stå sammen og få stoppet all dyremishandling til slutt! Jeg kommer til å skrive diverse innlegg om forskjellige ting folk burde få øynene opp for, f.eks. Canada goose, angora pels, dyretestet sminke osv.. Jeg håper dere vil følge denne bloggen videre, og hvis det er noe dere lurer på innenfor dyremishandlig, ikke nøl med å legge igjen en kommentar. Det er bedre å vite og ikke kjøpe, enn å kjøpe og ikke vite. Vi svarer på alt innefor dyr, og kanskje vi også lager et eget innlegg om noe som du tar opp i kommentarfeltet. Denne bloggen kommer til å være om pelsfarmer i Norge til spising av hunder i Kina. Jeg er klar over at det er mange som ser på det med dyremishandling på en helt annen måte enn det jeg gjør, men om du tror du har et bra motargument mot det, kommenter i kommentarfeltet, og jeg skal vise deg at ingen argumenter er gode nok for dyrs lidelser. 

Én kommentar

Amalie

24.11.2013 kl.04:01

Jeg er veldig imot pels, og jeg ser frem til å lese innleggene deres! jeg er helt enig i det dere har skrevet så langt! Lykke til, og jeg håper denne bloggen hjelper å påvirke folk!

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Dette er en blogg som i hovedsak vil bli holdt anonymt, men fokuset vil være på dyrs rettigheter. Jeg håper dere vil følge meg videre, og gjerne del innleggene mine på facebook! :)

For kontakt:
altfordyrene@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡